Nieuws

Sanodor: gloednieuwe branding en visuele identiteit

Maxam, de Belgische verdeler van de Sanodor productlijnen Sanodor, Equine, Pharma en Pro, ontwikkelde een volledig vernieuwde, uniforme huisstijl voor het ruimste gamma natuurlijke ontgeurders, luchtverfrissers en schoonmaakmiddelen op de Belgische markt. De nieuwe website omvat ook een online webshop die momenteel al het Equine-gamma aanbiedt. De volgende maanden wordt het online-aanbod verder uitgebreid naar alle productlijnen.

De Sanodor producten worden door Maxam in house ontwikkeld op basis van speciaal daartoe geïmporteerde etherische oliën. Hygiëne en kwaliteitsvol geurcomfort met respect voor mens en natuur is de basis van de productlijnen Sanodor (thuisgebruik), Equine (paarden), Pharma (apotheek) en Pro (professionele gebruikers).

Bijzonder aan de samenstelling van de krachtige geurvernietigers, luchtverfrissers, automatische verstuivers en schoonmaakmiddelen is de hoge concentratie exclusief natuurlijke etherische oliën, die garant staat voor een snelle, krachtige en langdurige werking die niet parfumeert maar geuren moleculair vernietigt.

Daarbij komen in tegenstelling tot conventionele geurbestrijders geen toxische of allergene stoffen vrij, wat het Sanodor-gamma geschikt maakt voor thuisgebruik en in professionele of ‘gevoelige’ omgevingen als ziekenhuizen of wachtkamers. Het Equine-gamma voor paarden is daarbij een unieke productlijn die elk aspect van de paardenverzorging, conditioning en ontgeuring van paard, accessoires en stallen beslaat.

De uiterst verzorgde visuele identiteit van de Sanodor-producten betekent de aftrap van een nieuwe strategische positionering als A-merk en dé eerste keuze voor hygiënisch en natuurlijk geurcomfort op maat van de gebruiker.

Contact
Download dit bericht